Om

Om Nana Scheibel

Der er 1:1 mellem mit konsulentfirmas navn og mit eget, for arbejder du sammen med mig, så får du følgeskab af en ufortyndet, uforfærdet og ukuelig konsulent, som er sig selv hele vejen igennem.

Mange tusinde offentlige ledere, deres medarbejdere, samarbejdspartnere og borgere har samarbejdet med mig gennem de 15 år, jeg har været konsulent. De har villet gøre noget.

Jeg er fortaler for at ’handling giver forvandling’, og derfor skal du kun vælge at samarbejde med mig hvis du er rede til at I skal handle mere end I skal snakke, og hvis du er indstillet på at du får noget nyt, hvis du gør noget andet selv.

Min uddannelse som cand.mag i psykologi og samfundsfag fornægter sig ikke, og skønt der er teoretisk ballast bag mine pointer vil I opleve at jeg betoner det praktisk orienterede og direkte brugbare, der rammer aktuelle strømninger i tiden.

Jeg er specialiseret i forandringer og innovation, og har efteruddannet mig med en master på CBS samt som facilitator/moderator og coach.
Gennem flere perioder har jeg selv været leder, bl.a for teamet for forandringer og innovation i et andet konsulenthus, og som leder af et innovationscenter. En uvurderlig indsigt, som jeg dagligt trækker på.

Mit liv er fuldt af at gøre noget. Ud over at gøre mit konsulentarbejde, så gør jeg også mit bedste for at være livsfordobler for mine mange vigtige mennesker i mit gode liv. Jeg gør det også som ivrig vinterbader, tangodanser, fårehyrde, kattedame, rygsækrejsende og meget mere.

Udtagelser

Nanas klumme

Hej verden!

Velkommen til WordPress. Dette er dit første indlæg. Rediger eller slet det, og begynd herefter med at skrive!

Læs mere
Ugens glimt
Kig med
Afspil video
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.